Klaterklanken in Elswout

Ervaar de verbinding tussen muziek en natuur op misschien wel de mooiste buitenplaats in Nederland. In kleine groepen, zwerven de bezoekers van Klaterklanken over Elswout. Rondom de geheimzinnige kronkelende paden, de onverwachte follies en de klaterende beekjes tref je topmusici aan die hun muzikale visie geven op de romantische natuur van deze sprookjesachtige buitenplaats. Wat zij gaan spelen is een verrassing, want de wegen van de natuur en de inspiratie van de musici zijn namelijk ondoorgrondelijk. Verwacht geen afgeronde concerten maar twinkelende en inspirerend muziekfragmenten uit de rijke klassieke muziekgeschiedenis.

 

Klaterklanken extra

Nog geen genoeg van Elswout? Ga dan ook naar de Ontbijtlezing in de Orangerie (kennis en een lekker ontbijtje) door Leo Samama. Bovendien vertelt Wijnand Stomp een gloednieuw verhaal over de rijke geschiedenis van Elswout in zijn Theater Elswout.

HOME

Klaterklanken

OVER KLATERKLANKEN

PROGRAMMA

INFO & KAARTEN

Landgoed Elswout

Buitenplaats Elswout

Buitenplaats Elswout, op de grens van Haarlem en Overveen is in Nederland één van de mooiste landgoederen uit de romantiek.

Lees verder >>

CONTACT

Klaterklanken
Landgoed Elswout
Landgoed Elswout