START KAARTVERKOOP 14 MEI

doorKlateradmin

START KAARTVERKOOP 14 MEI

De opzet van Klaterklanken, met concertwandelingen in de natuur op 1,5 meter afstand, maakt een coronaproof editie mogelijk. Daarom hebben we besloten dat Klaterklanken 2021 doorgaat! Het aantal concerten is aangepast en het aantal bezoekers wordt beperkt.
Na 3 succesvolle edities op Elswout is Klaterklanken komende zomer voor het eerst op 3 locaties in Nederland: za 10 & zo 11 juli op Buitenplaats Elswout, zo 18 juli op Landgoed De Haere en zo 25 juli op Kasteel Rosendael. Ben je erbij? Eindelijk weer live muziek! Wie wil dat niet? De kaartverkoop start op vrijdag 14 mei.

Over de auteur

Klateradmin administrator

1 reactie tot nu toe

Een WordPress commentatorGeplaatst op2:15 pm - mrt 21, 2021

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie