Bedrijvenprogramma

BEDRIJVENPROGRAMMA

VERBINDEN EN VERSTERKEN
inspirerende workshops door de musici van Festival Klaterklanken

Wil je de creativiteit, communicatie of teambuilding versterken in je organisatie? Dat kan op een maatschappelijk verantwoorde manier door een partnership aan te gaan met festival Klaterklanken. Naast het ontwikkelen van je medewerkers en organisatie zorg je dat kinderen uit sociaal-zwakkere omgevingen kunnen deelnemen aan inspirerende en uitdagende workshops die hun creatieve, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren.

We bieden drie verschillende workshops, gegeven door de professionele musici en artiesten die komend festival ook zullen optreden.

SPOKEN WORD OP KLASSIEK MET LIVE MUZIEK
Verwerk thema’s die in je bedrijf leven in een spoken word. Bijvoorbeeld interne en externe communicatie in balans brengen, samenwerken in een team of met een ander bedrijf. Hoe vind je common ground? Deze workshop wordt gegeven door de zeer ervaren workshopleider en spoken word artist Atta de Tolk. Deze workshops organiseren we in juni.

IMPACT VAN IMPROVISEREN – (VANAF NAJAAR 2021)
Violiste Merel Vercammen, klassiek opgeleid en met een grote staat van dienst op de concertpodia in binnen- en buitenland, is een expert op het gebied van improviseren. Ze leert je hoe improvisatie je kan helpen om de aandacht van je gesprekspartners vast te houden en hoe je in de flow state komt en je creativiteit stimuleert.

We bieden drie verschillende workshops, gegeven door de professionele musici en artiesten die komend festival ook zullen optreden.

PRESTEREN EN PRESENTEREN (VANAF NAJAAR 2021)
Tips en tools om op te laden en beter te presteren door de Zuid-Afrikaanse contrabassist James Oesi (linkhttp://www.jamesoesi.com)  ism bij Beorn Nijenhuis, oud-topschaatser en neurowetenschapper. Inclusief voorstelling.

Voor meer informatie en boekingen: Christel Gouweleeuw, info@klaterklanken.nl

Download hier de folder voor meer informatie en prijzen