Elswout

Buitenplaats ELSWOUT

zaterdag 10 juli 2021

ConcertDinerWandeling

Wereldkeuken Haarlem met James Oesi, The ZOO, Thomas Dulfer, Anna Serierse en Cas Jiskoot.

Laat je verassen door heerlijke en bijzondere gerechten uit de hele wereld bereid door nieuwe Haarlemmers van Wereldkeuken Haarlem. Bij elk gerecht vertelt de kok het verhaal achter het gerecht en is er live muziek. Bij het toetje spelen de musici gezamenlijk een grande finale. De musici zijn: James Oesi (contrabas), Merel Vercammen (viool) en Wilco Oomkes (accordeon) met The ZOO project, Thomas Dulfer (fagot) en de jonge jazz musici Anna Serierse (zang) en Cas Jiskoot (contrabas).

zondag 11 juli 2021

Babyconcert

BB door Wonderland Collectief

In een magisch spel van improvisatie en interactie reageren de musici en dansers op de geluiden en de bewegingen van het jonge publiek. Zo ontstaat een bijzondere dialoog tussen baby’s en uitvoerenden.

Concertwandeling

Calefax, Lidy Blijdorp, James Oesi, The Zoo, Thomas Dulfer

Maak een wandeling door het sprookjesachtige Elswout en bezoek 5 miniconcerten van topmusici. Musici met een eigen(wijze) kijk op muziek, die de grenzen van hun instrument verleggen. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun programma en spel zijn geïnspireerd door de natuur van het landgoed. Je wandelt op 1,5 meter afstand in een groep van 30 personen. Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici.

Familiewandeling

Op deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een acteur en de boswachter wandelen ook mee en vertellen verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Familieconcert 6+

De Vos, de Raaf en het Meisje door Holland Opera, coproductie met de MuziekSmederij

Geïnspireerd op De Vos en de Raaf van la Fontaine vertellen actrice Daantje Idelenburg en slagwerker Chris Saris met humor en aanstekelijk een nieuw eigentijds muzikaal sprookje.

Slotconcert

Just Press Play door But What About

Het festival sluit zondagmiddag traditiegetrouw af met de Elswout Symfonie. De 4e alweer wordt dit jaar uitgevoerd door de jongens van But What About, die samen met festival musici en het publiek zorgen voor een zinderende afsluiting. Just Press Play is een spannende interactieve voorstelling die Elswout omtovert tot een ware speeltuin, begeleid door live muziek.