Elswout

Buitenplaats ELSWOUT, Noord-Holland

zondag 17 juli 2022

Concertwandeling

ADAM Quartet, Jelmer de Moed en Elisabeth Hetherington, Slagwerk Den Haag, Anna Serierse en Cas Jiskoot, Dianto Reed Quintet

Maak een wandeling door het sprookjesachtige Elswout en wordt verrast door 5 miniconcerten door jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.  Om 17.30 uur wordt het festival feestelijk afgesloten met deze musici en Slagwerk Den Haag. Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici. UITVERKOCHT

Familiewandeling

Op deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort. UITVERKOCHT.

Familievoorstelling 6-12 jr

De wraak van Lorre
door Epos Ensemble

In deze voorstelling duizelt het je van alle papegaaien, operamuziek en wervelende klanken van de blaasinstrumenten. Een spannend, knotsgek verhaal wat door verteller Benjamin Murck helemaal tot leven gewekt wordt. Tosca Menten schreef het boek waar dit verhaal op gebaseerd is, en de vijf houtblazers van het jonge Epos Ensemble maakten er een eigenzinnige versie van vol theatrale en interactieve elementen. Ook de kinderen zelf zullen aan het zingen gezet worden! NOG KAARTEN VOOR DE VOORSTELLING VAN 16 UUR.

Kwartet +

Het gepassioneerde MAAT Saxophone Quartet, winnaar van de Dutch Classical Music Award 2022, geeft een spetterend concert samen met klarinettist en dudukspeler Ghaeth Almaghoot. VOOR DIT CONCERT ZIJN NOG KAARTEN.

Randprogramma

Rond het festivalhart en verspreid over het festivalterrein vindt een randprogramma plaats met oa. pop-up concerten door conservatoria studenten, een eigen Klaterklanken productie in co-productie met werkplaats Windows of Opportunity, silent disco en workshops. (Gratis toegankelijk op vertoon van polsbandje)