Kasteel Weldam

Kasteel Weldam, Overijssel

zaterdag 23 juli 2022

Welkom bij Klaterklanken Markelo. De concertwandelingen zijn het hart van ons programma. Hieronder vind je het aanbod van de wandelingen. Scrol gauw verder voor alle informatie en het kopen van tickets.

Concertwandeling

ADAM Quartet, Jelmer de Moed en Elisabeth Hetherington, Slagwerk Den Haag, Anna Serierse en Cas Jiskoot, Dianto Reed Quintet

Maak een wandeling door de tuin en het Kasteel Weldam en wordt verrast door 5 miniconcerten door jonge topmusici. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun spel is geïnspireerd door de natuur van het landgoed.  Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici. IN DE MIDDAG ALLEEN WANDELINGEN OM 14.00 uur & 15 UUR. (13.30 & 15.30 uur vervallen)

Familiewandeling

Op deze wandeling voor het hele gezin bezoek je 3 miniconcerten. Een gids vertelt verhalen over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Familieconcert 5+

Dancing with Marie-Antoinette

Uit je dak gaan, zoals ze dat in de 18e eeuw zouden doen! Zouden ze toen net zo hebben gefeest als nu? Of was het toen een stuk saaier? Geïnspireerd door het televisieprogramma Dancing with the Stars, gaan een danser en de Barok Bende terug in de tijd op zoek naar de top tien van Marie Antoinette. Het wordt swingen geblazen op hits uit de tijd van de Franse Hof! Voorafgaand aan de voorstelling kun je meedoen met een workshop Barok dans. WEGENS OMSTANDIGHEDEN AFGELAST.