De Haere

Landgoed De Haere

zondag 18 juli 2021

De concertwandelingen zijn uitverkocht. Voor de familiewandeling van 12.30 uur zijn nog enkele kaartjes. Er zijn nog wel kaarten voor de superleuke familieconcerten BE MOZART, voor alle leeftijden!

Concertwandeling

Calefax, James Oesi, Lidy Blijdorp, The Zoo, Thomas Dulfer

Maak een wandeling door het prachtige Landgoed De Haere en bezoek 5 miniconcerten door topmusici. Musici met een eigen(wijze) kijk op muziek, die de grenzen van hun instrument verleggen. Wat ze spelen is een verrassing, maar hun programma en spel zijn geïnspireerd door de natuur van het landgoed. Je wandelt op 1,5 meter afstand in een groep van 30 personen. Op de meer weten-pagina vind je meer info over de musici.

Familiewandeling

Op deze wandeling wordt je verrast door 3 miniconcerten. Er loopt ook een acteur mee die je verhalen vertelt over het landgoed en over de muziek die je hoort.

Familieconcert (AL)

BE MOZART door Ton Meijer en Ensemble

Acteur Ton Meijer en zijn musici nemen je mee naar het leven in 1760, de tijd en de wereld waarin Mozart leefde in een aanstekelijke meespeelvoorstelling waarin het hele publiek wordt betrokken. Kinderen mogen de kleine Mozart spelen en we gaan met z’n allen naar de opera!

Slotconcert

Just Press Play door But What About

Het festival sluit zondagmiddag traditiegetrouw af met een interactief slotconcert. Deze zinderende afsluiting wordt dit jaar uitgevoerd door de jongens van  But What About, samen met festival musici en het publiek!
In Just Press Play wordt Landgoed De Haere omgetoverd tot een ware speeltuin begeleid door live muziek. Al spelende en onderzoekende komen de deelnemers erachter dat elk object een reactie heeft in de muziek. De deelnemer stuurt de musici aan als componist of dirigent, en dat volledig coronaproof voor musici, deelnemers én publiek.