Rosendael familieconcert

Familieconcert 4+

BE MOZART door Ton Meijer en Ensemble

Acteur Ton Meijer is al jaren actief in het theatercircuit. De  laatste jaren heeft hij zijn passie voor klassieke muziek vormgegeven in muzikale voorstellingen voor kinderen met oa. de succesvolle voorstellingen Be Bach en Be Mozart. Bij de Nationale Opera maakte hij onlangs Be Opera.

Ton Meijer, violiste Marieke de Bruijn, cellist Jos Teken, klavecimbel-speler Christina Edelen en sopraan Marije van Stralen nemen je mee naar het leven in 1760, de tijd en de wereld waarin Mozart leefde. Hoe is het om een wonderkind te zijn? Zo jong al zoveel te reizen en optreden? Hoe is het om beroemd te zijn en zoveel bekende mensen te leren kennen? De voorstelling is interactief, kinderen mogen de kleine Mozart spelen en we gaan met z’n allen naar de opera! Spelenderwijs leren de kinderen over het leven van toen en kruipt de muziek van Mozart in hun oren om daar hopelijk nooit meer weg te gaan!

Datum:
zo 25 juli

Tijden:
14.00 uur en 16.00 uur

Prijs:
€ 12,50 (volwassene)/ € 10,- (kind)

Kaarten voor de Familieconcerten om 14.00 en 16.00 uur zijn te bestellen via https://www.musisenstadstheathttps://www.musisenstadstheater.nl/zoeken?keywords=klaterklankener.nl .