WORD VRIEND

Steun Klaterklanken

Word Vriend van Klaterklanken

Klaterklanken wordt jaarlijks op verschillende landgoederen in Nederland gerealiseerd, mede dankzij projectsubsidies van verschillende fondsen en gemeenten. Klaterklanken wil de komende jaren uitgroeien tot een landelijk festival dat op 5 locaties klassieke muziek, uitgevoerd door jonge musici, in de natuur presenteert voor een gemêleerd publiek.

Financiële continuïteit is voor een kleine organisatie als Klaterklanken van levensbelang. Daarvoor vragen wij jouw steun. Help Klaterklanken met een jaarlijkse bijdrage en wordt Vriend!

Je kunt Vriend worden vanaf 75 euro per jaar, maar meer is zeker welkom. Jouw bijdrage geeft ons meer zekerheid bij het organiseren van het festival en steunt ons in de verdere ontwikkeling van Klaterklanken. Wij gebruiken jouw bijdrage voor de organisatiekosten die wij maken tijdens de voorbereidingen van het festival en voor artistieke projecten die meer tijd nodig hebben, zoals het geven van compositieopdrachten en het geven van opdrachten voor samenwerkingen tussen verschillende musici en ensembles.

Als dank daarvoor
kan je als Vriend voorafgaand aan de start van de kaartverkoop kaarten reserveren en nodigen we je graag uit voor de slotborrel na afloop van Klaterklanken, op één van onze locaties. Met jouw steun kan Klaterklanken verder groeien en zich stevig wortelen op buitenplaats Elswout, Landgoed De Haere, Kasteel Rosendael, De Manteling en Landgoed Weldam.

Steun een NatuurTalent

Muziek uitgevoerd door jonge musici staat centraal in Klaterklanken. Klaterklanken zet zich daarom in om het maaktalent van jonge musici te stimuleren. Wij begeleiden jong talent, muziekvakstudenten en jonge professionals in hun ontwikkeling.

Zo maken in 2022 twaalf muziekvakstudenten van drie conservatoria in Nederland, gecoacht door artistiek leider Idske Bakker een Miniatuurtje: een muzikale popup-minivoorstelling van een paar minuten, geïnspireerd op de Klaterklanken-landgoederen, die de studenten een aantal keren per festivaldag uitvoeren.

In het randprogramma maken wij plaats voor jong talent (14-21 jaar) en wij geven young professionals (21-30 jaar) de kans om een nieuwe buitenvoorstelling te creëren, in coproductie met muziekwerkplaats Windows of Opportunity. De ambitie van Klaterklanken is om een eigen Klaterklanken Werkplaats op te zetten waar inspirerende muziek(theater) producties voor buitenfestivals worden gemaakt door young professionals.

Wil jij NatuurTalenten ondersteunen?

Voor 250 euro per jaar ondersteun je een muziekvakstudent of young professional om bij Klaterklanken een eigen Miniatuurtje of voorstelling te maken.

Als dank voor je steun
ontvang je 2 vrijkaarten voor de concertwandeling op een locatie naar keuze en nodigen wij je uit bij de slotborrel en het diner na afloop met de musici op een van de festival locaties. En natuurlijk zie je de Miniatuurtjes of voorstelling die met jouw steun gemaakt is!

ANBI
Klaterklanken is een culturele ANBI instelling. Je gift is daarom fiscaal aftrekbaar. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in hun aangifte inkomstenbelasting een gift aan een culturele ANBI vermenigvuldigen met 1,25 en als gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van een dergelijke gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Sponsoring

Wil je als bedrijf Klaterklanken ondersteunen? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden om (onderdelen van ) het festival te ondersteunen met een bijdrage, al dan niet gekoppeld aan een tegenprestatie of zichtbaarheid. Ook biedt Klaterklanken workshops aan voor bedrijven en zijn er speciale ontvangstmogelijkheden rond het festival voor groepen. Neem voor verdere informatie contact op met Christel Gouweleeuw via info@klaterklanken.nl

Eenmalige gift

Je kunt Klaterklanken natuurlijk ook eenmalig ondersteunen met een bijdrage.  Je kunt een bedrag doneren via onderstaande donatieknop.